تحصیل در فرانسه ، تحصیل در هندوستان ، تحصیل در اکراین ، تحصیل در کانادا

اعزام دانشجو با مجوز رسمی از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری
   آرشیو اخبار   |   عناوین خبری :

تحصیل در چین در چند گام

مشاوره رایگان اعزام دانشجو انتخاب دوره عقد قرارداد آپلود مدارک پرداخت هزینه اخذ ویزا ترنسفر اسکان خدمات پس از فروش

آریانا | اعزام دانشجو به چین ، ادامه تحصیل در چین، اخذ پذیرش در چین، اخذ بورسیه در چین

 

  **شرایط ویژه ادامه تحصیل در چین **

گروه آریانا برای ترم سپتامبر   امکان پذیرش تحصیلی را به زبان انگلیسی در دانشگاههای ممتاز کشور چین فراهم کرده است.

اخذ پذیرش در رشته های پزشکی و دندانپزشکی به صورت ویژه
 

 

رشته تحصیلی شرایط تحصیل

تحصیل در رشته

پزشکی در چین

دندانپزشکی در چین

داروسازی در چین

1 - دارای حداقل دیپلم متوسطه

2- هزینه تحصیل سالیانه حدود 30 الی 40 هزار یوان معادل حدودا 5600 دلار آمریکا متناسب با دانشگاه و شهر محل تحصیل

3- طول دوره 5 سال

4- امکان استفاده از خوابگاه

5- دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران

6- رنکینگ بسیار خوب جهانی

7- زبان تحصیل : انگلیسی

8- عدم نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی

9- اخذ پذیرش و ویزای تضمینی

تحصیل در رشته فنی و مهندسی در چین

1 - امکان ادامه تحصیل در مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا به زبان انگلیسی

2- هزینه تحصیل سالیانه حدود 30 الی 40 هزار یوان معادل حدودا 5600 دلار آمریکا متناسب با دانشگاه و شهر محل تحصیل

3- طول دوره 4 سال برای مقطع لیسانس، 2 سال برای مقطع کارشناسی و 3 سال برای مقطع دکترا

4- امکان استفاده از خوابگاه

5- دانشگاه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

6- رنکینگ بسیار خوب جهانی

7- زبان تحصیل : انگلیسی

8- امکان استفاده از ارز دانشجویی و معافیت از سربازی

8- عدم نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی

9- اخذ پذیرش و ویزا در حداکثر 1 ماه

تحصیل در رشته انسانی در چین

1 - امکان ادامه تحصیل در مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا به زبان انگلیسی

2- هزینه تحصیل سالیانه حدود 30 الی 40 هزار یوان معادل حدودا 5600 دلار آمریکا متناسب با دانشگاه و شهر محل تحصیل

3- طول دوره 4 سال برای مقطع لیسانس، 2 سال برای مقطع کارشناسی و 3 سال برای مقطع دکترا

4- امکان استفاده از خوابگاه

5- دانشگاه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

6- رنکینگ بسیار خوب جهانی

7- زبان تحصیل : انگلیسی

8- امکان استفاده از ارز دانشجویی و معافیت از سربازی

8- عدم نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی

9- اخذ پذیرش و ویزا در حداکثر 1 ماه

 

 

 

آخرین اخبار ادامه تحصیل

خبر نامه

نام:

*پست الکترونیکی:

*شماره موبایل:

*کد امنیتی: